Bahçeşehir Bölgesinde Yaşayanların Bilgi Paylaşım ve Haberleşme Ortamıdır...
KÜÇÜK İLANLAR İlan Ekle
Bu bölüme gönderilen ilan bedeli 6 ay/50.-TL'dir. İlan formatı aşağıdaki örnekler gibi büyük-küçük harflerle yazılmalı; Bahçeşehir ve yakınlarını ilgilendirmelidir. (Esenkent, Boğazköy, Ardıçlı, Ispartakule, Bizimevler, Vaditepe vb). İlan sorumlusu ilanı veren olup, isim ve telefon numarası vermeyenlerin ilanları yayınlanmaz. E-posta adresiniz ilanlara eklenmez. İlan bilgilerini ilettiğinizde; hesap bilgisi gönderilecek, havale yapıldıktan sonra ilanınız 1 gün sonra yayınlanacaktır.
Öğrenci Kartı Kaybı

Bahçeşehir gölet civarında, cüzdanımı ve arasında istanbul üniversitesi öğrenci kartının da bulunduğu kartları kaybettim. Hükümsüzdür.

Bulan olursa haber verirse sevinirim.

Musaab Treesh

0535.289 5617

Boyacınız Tuncay Nikbay

Bahçeşehir, Esenkent, Boğazköy, Ardıçlıevler, Ataköy, Bizimkent'de hizmet veriyoruz. İsteyene referanslarımızı verebiliriz.

Tuncay Nikbay
0532.723 4967

İngilizce Özel Ders

Private English lessons by Native American Teacher Amerikalı Öğretmenden Özel İngilizce dersleri...

Aubry Beckham
0532.160 4333

Müzik Dersleri

Tecrübeli ve profesyonel müzisyenden Piyano, Org ve Akordeon özel dersi verilir. Doğum günü, yıldönümü, toplantı vb özel günlerinizde, isterseniz tek başıma akordeon, isterseniz akordeon-keman veya trio akordeon-keman-kontrabas size istediğiniz müziği sunabiliriz.

Bayrak Beratlı
0532.596 91 35

Matematik Dersi

8 yıllık deneyimli hocadan; ilköğretim takviye, lise ve üniversite sınavları hazırlık Matematik dersi. Yabancı okullarda İngilizce eğitim gören İlköğretim 3-4-5-6-7-8 sınıflara matematik dersi İngilizce verilir. Deneme dersimiz ücretsizdir.

Sadık Hoca
0535.600 8602

Boğaziçi Üniversitesi Mezunu Yurtdışı Doktoralı Akademisyenden Özel Ders

8 yıldır İstanbulda bir vakıf üniversitesinde akademisyen olarak çalışmaktayım. Bahçeşehir’de oturmakta ve lise öğrencilerine üniversite sınavına hazırlık Matematik, Geometri ve Fizik dersleri vermekteyim. İlgilenen veliler arayabilir.

Turan Hoca
0532.703 1707

Uzman Klinik Psikoloğu

Yurt dışında master'ini tamamlamış tecrübeli uzman klinik psikoloğundan yardım isterseniz arayınız.

Ülkü Ayaz
0501.220 1555